Toni Muranen (tarjouspyynnöt)
toni.muranen@metsamatikainen.fi

Haketus alueella Sipoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Pornainen, Tuusula, Vantaa ja Porvoo

Luotettavan metsäpalveluyrityksemme laadukkaisiin ja monipuolisiin palveluhimme kuuluu haketus ja energiapuun hankinta. Palvelemme joustavasti Uudellamaalla, kuten Sipoossa, Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Pornaisissa, Tuusulassa, Vantaalla ja Porvoossa.

Metsä Matikainen Oy palvelee tarvittaessa myös muualla Suomessa. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu yksityishenkilöitä, yrityksiä, kuntia ja taloyhtiöitä. 

Haketus voidaan tehdä kätevästi puunkaadon yhteydessä ajanmukaisella hakkurilla, jolloin puut ja puiden oksat voidaan hyötykäyttää näppärästi. 

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää haketuksesta! Meiltä saat aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Energiapuun hankinta

Etsitkö Uudenmaan alueella palvelevaa metsäpalveluyritystä, joka on erikoistunut energiapuun hankintaan? Energiapuun hankinta on yksi tärkeimmistä palveluistamme, joita toteutamme koko Uudenmaan alueella.

Energiapuuksi kelpaa kaikki puunlajit, jotka kerätään hakkuiden aikana. Ne voidaan hakettaa ja käyttää sitten energianlähteenä.  

Metsä Matikainen Oy ostaa puuta ja hyvittää hakkuissa puun- ja energiapuunarvon. Toimituksen hoidamme itse voimalaitoksiin. Panostamme helppoon ja kokonaisvaltaiseen palveluun. 

Muut palvelumme

Käänny yrityksemme puoleen, kun tarvitset osaavaa tekijää pihapuunkaatoon! Kaadetuista puista voimme tehdä myös polttopuita paikan päällä.

Meiltä voit tilata myös kannonjyrsintää, jota toteutamme ajanmukaisella kantojyrsimellä. Sen avulla saamme isommankin kannon häviämään helposti ja nopeasti, sillä jyrsitään jopa 15-20 sentin syvyydeltä.

Polttopuunteossa olemme myös kokeneita alan ammattilaisia. Teemme polttopuita joko kaatamistamme puista tai vaihtoehtoisesti valmiista puutavarasta toiveidesi mukaan. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kun haluat lisätietoja haketuksesta tai energiapuun hankinnasta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Räätälöimme palvelumme aina joustavasti asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Meiltä saat laadukkaat palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Palvelualueeseemme kuuluu Uusimaa. Yhteydenotto-sivulta löydät kaikki yhteystietomme, myös tarjouspyynnön lähettämistä varten.