Toni Muranen (tarjouspyynnöt)
toni.muranen@metsamatikainen.fi

Tonttihakkuut alueella Sipoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Pornainen, Tuusula, Vantaa ja Porvoo

Kun tarvitset kokenutta metsäpalveluyritystä, joka on erikoistunut tonttihakkuuseen ja muihin hakkuisiin, käänny Metsä Matikainen Oy:n puoleen! Palvelemme laajasti Uudellamaalla, kuten Sipoossa, Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Pornaisissa, Tuusulassa, Vantaalla ja Porvoossa.

Tarvittaessa saat meidät töihin myös muualle Suomeen. Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä, kunnista ja taloyhtiöistä. 

Metsä Matikainen Oy ostaa puuta ja hyvittää hakkuissa puunarvon. Toimituksen hoidamme itse laitoksiin. 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kokonaisurakasta!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Tonttihakkuut asiantuntevasti

Meillä on pitkä kokemus tonttihakkuiden tekemisestä, joten voit luottaa asiantuntevaan palveluumme. Kaadamme siististi ja turvallisesti rakennettavalta tontilta tarvittavat puut, aina rakentajan aikatauluja kunnioittaen. Yhdessä rakentajan kanssa päätämme myös, mitkä puut on syytä kaataa ja mitkä jätetään. Toisinaan upeat ja elinvoimaiset puut kaunistavat maisemaa ja luovat pihapiiriin viihtyisyyttä.

Valitsemme puiden kaatotekniikan kohteen vaatimusten mukaan. Käytössämme on kattava ja ajanmukainen työvälineistö, joten puiden kaato ei aiheuta minkäänlaista vahinkoa ympäristölle. Meillä on myös välineet esimerkiksi kantojen jyrsintään.

Muistathan, että tonttihakkuista syntynyt puuaines kelpaa myyntiin ja energiantuotantoon. Me ostamme tai hyvitämme puun- ja energiapuun arvon ja toimitamme puuaineksen eteenpäin. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, tarvitsemastasi tonttihakkuusta Uudenmaan alueella! 

Muut palvelumme

Yrityksemme Metsä Matikainen Oy tekee myös tien- ja pellonreunahakkuita korkealaatuiseen työnjälkeen panostaen. Käytössämme on muun muassa harvesteri, ajokone, metsävarusteinen keräävällä giljotiinikouralla varustettu kaivinkone, hakkuri ja kuljetuskalusto. Hoidamme koko ketjun alusta loppuun asti itse. Monipuolisen ja nykyaikaisen työvälineistömme ansioista työskentelemme sujuvasti myös haasteellisissa kohteissa. Noudatamme aina tarkoin sovittuja aikatauluja, eikä asiakkaiden tarvitse murehtia työn mahdollisesta venymisestä. 

Ota yhteyttä Metsä Matikainen Oy:hyn!

Ota yhteyttä Metsä Matikainen Oy:hyn, kun tarvitset avuksesi pihapuunkaadon kokenutta ammattilaista! Kaadetuista puista oksineen teemme tarvittaessa polttopuita välittömästi paikan päällä.

Meiltä voit tilata myös kannonjyrsintää. Kätevän kantojyrsimen avulla saamme paksummankin kannon häviämään tehokkaasti. Palvelemme sinua mielellämme myös polttopuunteossa. Teemme polttopuita joko kaatamistamme puista tai vaihtoehtoisesti valmiista puutavarasta.

Kaikki yhteystietomme löydät yhteydenotto-sivulta.